En juldagshälsning

10 months ago

En juldagshälsning

Gårdagen hade många riktigt fina stunder, några av de bästa var riktigt långa samtal med mina föräldrar, syster (sprang bland annat en halvmil med henne i luren) och Cissan. Vi hälsade också på några kompisar i Venice, lekte charader, åkte för att se en jättestor julgran i Pacific Palisades och åt sedan julaftonsmiddag på fyrmanhand. Otroligt mysigt på alla sätt. Sen kollade Maggan och jag på två avsnitt av Goliath. (Varför har ni inte sagt att den utspelar sig granne med oss!).

Jag ska visa mina två julklappar lite senare. Nu ska jag sjasa ut familjen på en liten hajk. Eftersom amerikanerna firar jul idag kommer det att vara lugnt och fint på stigarna. Sen ska vi hem till några vänner på julmiddag.

Hoppas att ni har det fint och är lyckliga.

Ps skrev en liten grej om julen och mat på Amerikabloggen.

En juldagshälsning
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.