En fredag kväll och ett tips

9 months ago

En fredag kväll och ett tips

Den här tiden på året är det alltid ganska kallt inomhus. Husen är här inte, i motsats till de i Norden, gjorda för svala nätter (och ibland dagar). Temperaturen kan nudda vid nollstrecket på natten och stiga till drygt 20 på dagen. Det leder till att man på morgonen klär sig i tjocka tröjor och långbyxor och sen svettas senare på dagen.

Igår föreställde jag mig att det skulle vara svinkallt ute när vi promenerade hem till ett par kompisar sen på eftermiddagen. Det var det inte alls. Enligt telefonen var det nitton behagliga grader och barnen skalade snabbt av sig sina ytterkläder. Vi tog strandvägen och jag tog bilden ovan av trafiken på PCH. Tyckte den blev fin.

Sen bjöd vi amerikanerna på glögg och de på pizza. Satt och pratade om hur det var att gå i highschool jämfört med att gå i gymnasiet. Barnen lekte utan att vi behövde engagera oss i det. På alla sätt en väldigt trevlig kväll.

En fredag kväll och ett tips

Men hörni, så här inför jul vill jag också tipsa om IAMELENI Jewellery. Jag känner inte Eleni, men vi följer varandra på Instagram och hon verkar vara en så härlig person. Plus att hennes smycken är otroligt snygga. Liksom stilrena, men ändå kul. Här är två exempel, men tycker att ni ska surfa in på hennes webbsajt för att se bättre bilder.

En fredag kväll och ett tips
En fredag kväll och ett tips
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.