Candy cane lane: juldekorationer för proffs

2 years ago

Candy Cane Lane: Juldekorationer för proffs

Till våra jultraditioner här i LA hör att någon dag innan julafton åka till El Segundo som ligger rakt söder om LAX för att kolla på juldekorationer. Här finns några kvarter som vilar under Halloween, men lägget krutet på julen. Candy Cane Lane heter den mest utsmyckade gatan och den är minst sagt ambitiös.

Candy Cane Lane: Juldekorationer för proffs

Ett hus hade filmtema och visade “Ensam hemma” på en stor skärm utanför. Ett annat hade Hawaiitema, ett South Park, Musse Pigg, Star Wars och vissa hade bara otroligt många lampor. Över El Segundo kan man se och höra flygplanen från LA. Det här är ett lite mindre stormrikt kvarter än de som satsar stort på Halloween North of Montana och man kunde se ägarna själva fixa lite på sina gårdar. Det händer sällan i de rikare kvarteren där ägarna bara anställer folk för att göra det praktiska.

Candy Cane Lane: Juldekorationer för proffs
Candy Cane Lane: Juldekorationer för proffs
Candy Cane Lane: Juldekorationer för proffs
Candy Cane Lane: Juldekorationer för proffs

Jill · 2 years ago
Finns det sedan något hus på gatan som inte alls vill vara med och vars hus är helt mörkt? Eller tvingas de flytta?

Peppe Öhman · 2 years ago
JAAA! Ett bad om ursäkt och sade att de skulle satsa mer nästa år. Några var bara helt mörka.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.