Tiger, leopard och matta i samma outfit

2 years ago

Tiger, leopard och matta i samma outfit

I onsdags kom några kompisar på besök i LA förbi oss och stannade två nätter. Det känns otroligt fint ett kunna erbjuda våra gäster eget sovrum och toalett. Anitha och jag har för övrigt känt varandra sedan jag jobbade på Papper i Helsingfors (jäklar, det måste vara kring 10 år sedan vi träffades), sedan dess har Maggan producerat hennes podd(ar) och på så vis blivit kompis med henne.

Tiger, leopard och matta i samma outfit

Vi hängde mest i Topanga. Hajkade. Jag red hästar. Drack en öl på en av balkongerna och pratade om livet i Sverige versus LA. Anitha har alltid tusen projekt på gång och en massa analyser och tankar kring sociala medier och framtiden. Så mycket driv i den kvinnan. Majlis blev dödsförtjust i Joel. Vissa människor har en slags dragningskraft när det gäller barn. Kanske de helt enkelt visar barnen ett genuint intresse? Hur som helt är det väldigt sympatiskt.

Tiger, leopard och matta i samma outfit

Jag tyckte att Magnus var snygg där han stod framför kulissen av en solnedgång som någon smällt upp bakom honom. Eller är det jag som inte är så duktig på photoshop? Konturerna ser ju helt konstiga ut. Jaja, Magnus i sin tur tyckte att min outfit såg ut som en matta som håller på att äta upp en tiger. Då hade han ännu inte noterat mina boots i leopardprint. Tyckte själv att jag NAILED IT.

Tiger, leopard och matta i samma outfit

Sen tog vi bilen ner till Malibu och åt middag på Nobu. Nobu är den bästa matupplevelsen jag haft i hela mitt liv. Herregud så gott ALLT är där. Ljummen kväll och Stilla havet bara några meter ifrån skadar inte upplevelsen heller. Sen var vi hemma klockan nio och inte ett öga vaket när klockan slog tio.

Tiger, leopard och matta i samma outfit
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.