Hyra hus i los angeles/topanga

4 years ago

Hyra hus i Los Angeles/Topanga

På tal om Topanga så åker min kompis Stephanie till sitt hemland Argentina varje vinter och stannar där i nästan två månader. Hon är borta mellan slutet på november och andra veckan i januari och vill gärna hyra ut sitt hus i Topanga medan hon är borta. Två sovrum, ett badrum, stor uteplats med möbler och en trampolin, gratis parkering på gatan.

Hyra hus i Los Angeles/Topanga
Hyra hus i Los Angeles/Topanga

Hyran är $4800 i månaden eller 1500$ veckan (minst två veckor) i det ingår städning en gång i veckan. Wifi finns såklart, tvättmaskin, kök etc. Det är ett vanligt trevligt hem. Tio minuter ner till stranden, fem minuter till hike, tjugo minuter till Santa Monica och tjugo minuter till Malibu. Kan verkligen rekommendera! Sån otroligt fin natur här. Plus nära till stan och strand.

Hyra hus i Los Angeles/Topanga
Hyra hus i Los Angeles/Topanga
Hyra hus i Los Angeles/Topanga
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.