Den trötta, men glada kroppen

8 months ago

Den trötta, men glada kroppen

Tusen tack för alla gratulationer på medaljinlägget! Det känns otroligt fint och jag är så stolt och glad. Så glad över att andra gläds på mina vägnar och gratulerar och så vidare. Förstår ni vad jag menar, att folk är glada för ens skull är så rent och fint på nåt sätt. En av mina närmaste vänner sa, när hon såg utsikten från huset vi lånar, att hon blir “själviskt glad” av att jag får vara här just nu. Det var så fint sagt. Jaja, tack för gratulationerna ville jag egentligen säga.

 

Den trötta, men glada kroppen

Jag är glad och så fysiskt trött i hela kroppen. Insåg att det är ganska mycket för mig att rida fyra hästar om dagen, mocka, rykta och ha sig, jaga en glad åsna på rymmen, undvika att bli stångad av en sur indisk ko och sedan leda runt en treåring. Är mör i alla ben- och magmuskler. OBS klagar ej! Är väldigt lycklig. Det är en skön känsla att vara fysiskt trött. Att kroppen verkligen fått jobba. Försöker äta mer än vad jag är van vid för att kompensera. Sover otroligt gott. Lite spännande att se hur kroppen som är van att mest sitta still framför en skärm nu reagerar på att mest röra på sig. Chockad är den.

Den trötta, men glada kroppen
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.