Morgonstudio, soho house och sköna jeans

9 months ago

Morgonstudio, Soho House och sköna jeans

I går morse hörde SVT:s morgonstudio av sig och frågade om jag ville göra ett kort inslag om den nya deepfake-lagen i Kalifornien. Jag sa såklart ja och hade sedan en dubbelt så snabb puls än vanligt resten av dagen. Inte så himla mycket (fast nog lite) för själva pratandet i direktsändning, men för för hur jag skulle kunna hålla mig vaken till 22:21 (alltså 07:21 svensk tid). Sen jag kom hem från Norden har jag lagt mig före klockan nio samtliga kvällar.

Det är ju inte heller nyhetsreporter jag ska (fortsätta) att vara. Jag vill skriva längre texter, men himla kul var det ändå att läsa på och snacka lite om hur manipulerade videos kan påverka framtida val. Och så tror jag att det gjorde gott för mig att vara lite stressad och nervös inför uppträdande. Inte glida omkring och bara ha det GÖTT hela tiden. Magnus retades mycket med mig för min nervositet.

Morgonstudio, Soho House och sköna jeans

Sen pratade jag om deepfake, sov en god natts sömn efteråt och följande dag väntade vanligt jobb och sen lunch med min kompis Malin på Soho House i West Hollywood. Jag är ju inte medlem så när någon föreslår lunch där känns det extra festligt. Malin är dessutom otroligt trevlig att umgås med och utsikten magisk.

Morgonstudio, Soho House och sköna jeans
Morgonstudio, Soho House och sköna jeans

Efteråt tvingade jag Magnus ta några bilder av mig med “Ett himla tjat om hästar” i handen. Mitt förlag ska nämligen ha en kampanj om läsning under läslovet (alltså före detta höstlovet om jag förstått saken rätt).

Morgonstudio, Soho House och sköna jeans

När vi ändå höll på med en fotosession passade jag också på att få några bilder på mina splitternya secondhandjeans. De är Levi’s och modellen är Mile High Supet Skinny. Fruktansvärt sköna med hög midja. OCH snygga. Jag fattar att secondhandkonusmtion också är konsumtion, men det är väl ändå LITE bättre än nyköp? Jaja, jag hör er. Ska väl långsamt fasa ut den skiten också.

Morgonstudio, Soho House och sköna jeans

Jennifer Sandström · 9 months ago
Och sen gå med rumpan bar? ;) Bra jobbat med uppdraget. Tror också det är bra att utmanas med lite nervositet emellanåt även om man känner ett motstånd! :)

Filippa · 9 months ago
Sååå snygg outfit! 10/10 stilren, somrig och svenne-vibbar =)

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.