Glasögonormen checkar in

11 months ago

Glasögonormen checkar in

Nu är de här! På mitt fejs! Mina nya glasögon! Är så otroligt nöjd och glad och går omkring och känner mig både snygg och intellektuell. Har länge längtat efter glajjor, tycker att de ramar in ansiktet på ett så fint sätt. Sätter karaktär i utseendet. Jag har fortfarande ingen aning om vad jag har för synfel, men fattade att jag tydligen anstränger ögonen när jag sitter framför dator och böcker.

Tack för alla råd ni gav mig tidigare i sommar! Det blev till slut Bågar och Glas i Gamla stan. Otroligt familjär och proffsig service. Kände mig trygg och väl omhändertagen (gick senast på synundersökning tidigt 2000-tal).

emzi · 11 months ago
Fina :D

Peppe Öhman · 11 months ago
Tack!

MC · 11 months ago
Så snygga!! Älskar också glasögon. Ända till hösten kommer och man behöver vindrutetorkare på dem och de immar igen när man kliver på bussen. Men det är i Sverige det!‍♀️

Peppe Öhman · 11 months ago
Tusen tack! Hade inte ens tänkt på regnfaktorn, men tröstar mig med att det brukar vara lugnt på den fronten i LA.

ÅlandsPetra · 11 months ago
Snygga bågar!!! Kanske astigmatism....? Har aldrig riktigt förstått heller hur d funkar eller ja, inte funkar :-)! Hälsar optikerdottern som va urusel på fysik i skolan:-)!

ÅlandsPetra · 11 months ago
By the way...min syster som är närsynt och fick glasögon redan i ung ålder gjorde glasögon till en cool accessoar då hon gick i högstadiet! Hon hade alltid de senaste glasögonen och bytte bågar flera gånger i året! Lärarna på skolan sade att de märkte stor skillnad bland attityden till glasögon då hon gick för det gick från att va ocoolt till jätte coolt :-)!

Peppe Öhman · 11 months ago
Håller med! Glasögon kan vara en sån (mode)statement

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.