Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Bästa botemedlet mot jetlag | August 18, 2019 | The Way We Play

Bästa botemedlet mot jetlag

3 years ago

Bästa botemedlet mot jetlag

Så var vi tillbaka i Santa Monica. Jetlaggen är massiv som vanligt och gör en extra känslig, såg Whitney Houston-dokumentären och grät ögonen ur mig. Måste ändå passa på att rekommendera den. Vilken ikon Whitney ändå var, nej ÄR! Tänk att hon dog bara ett år innan vi flyttade till LA. Hon drunknade ju på sitt hotellrum i Beverly Hills. Samma hotell som min kompis Karine bodde på några år senare och på grund av massiv jetlag lämnade på kranen till badkaret när hon åkte iväg för att tillbringa ett dygn i Las Vegas.

Tog ett dopp i poolen, som för en gångs skull inte var iskall (iofs kunde jag just den här gången ha behövt ett iskallt dopp) och packade upp mina kläder. Tänkte som vanligt mycket på 30kertaa/30gånger (har jag redan bloggat om det?). Alltså hur man ska använda varje plagg man äger MINST 30 gånger. Bra att fundera på innan shoppingsessionen: Kommer jag att använda det här plagget fler än 30 gånger? Själv ska jag på bröllop med klädkod smoking senare i höst och beslöt mig för att inte köpa nåt nytt. Festplagg använder man ju ännu mer sällan än vardagsplagg. Får gräva i garderoben eller låna nåt snyggt. Okej, inte världens största uppoffring, men bättre än ingenting. Tycker för övrigt att shopping är något som man vänjer sig vid/vänjer sig av med förvånansvärt fort.

Bästa botemedlet mot jetlag

Min jetlag-hjärna babblar bara på nu märker jag. Ursäkta. Nu ska jag äta en bit mat och sedan hämta katterna. Får återkomma med mer strukturerat inlägg imorgon. Skönt att sova i egen säng förresten.

Christina · 3 years ago
Det där med 30 gånger ska jag tänka lite extra på. Laddade ner en app för att enkelt se innehållet i min garderob, behöver ju förstås fota alla kläder. Men efter det så vet jag ju vad jag har när jag vid behov behöver komplettera med något.

Peppe Öhman · 3 years ago
Smart! vad heter appen? den borde ju spridas i världen.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.