Tanken på att någon ska läsa mina böcker

1 year ago

Tanken på att någon ska läsa mina böcker

Som journalist tycker jag egentligen inte att det är sjyst att lägg upp texter som ligger bakom betalvägg, men när min förläggare skickade den här otroliga recensionen av Ett himla tjat om hästar kunde jag inte hålla mig. Förlåt. Det måste vara en av de finaste recensioner jag någon sin fått. Tycker i hemlighet att det är lite skrytigt att lägga upp sånt här, men just nu är jag för stolt för att ta Jante i beaktande.

Det är konstigt med böcker eftersom de är så mycket känsligare än allt annat jag skriver. Jag har inte alls samma distans till dem som till reportage till exempel. Känner mig helt hudlös och får nästan panik av tanken på att folk verkligen ska LÄSA böckerna jag skrivit.

Jessica Segerberg · 1 year ago
Men grattis till en välgjord och fin recension! :)

Peppe Öhman · 1 year ago
Tack! Blev otroligt glad.

Josefina · 1 year ago
Självklart ska du "skryta" med fina recensioner! Du kommer förmodligen att upptäcka att folk inte tycker det är skryt utan är genuint glada för din skull. Grattis!!

Peppe Öhman · 1 year ago
Tack snälla!

Linda · 1 year ago
Klart att man får skryta när man får fin recension! Grattis.:)

Peppe Öhman · 1 year ago
Tusen tack!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.