Sommaren är lång och varm

4 years ago

Sommaren är lång och varm

Här lunkar sommaren på. Havet är fortfarande mjukt och klart som bräckt vatten ofta är. Vi badar hela tiden, Vidar fiskar (otrolig ambivalens, han vill varken ha ihjäl maskar eller fiskar, men vill ändå fiska), Magnus och jag spelar tennis trots att varken han eller jag kan spela tennis. Mest snickesnackar vi medan vi bollar bollen över nätet och ger varandra poäng för bra slag.  Majlis avbryter ofta spelet. Sen badar vi.

Sommaren är lång och varm

Jag noterar att jag går in i pensionärsmode eftersom jag kan bli stressad av tanken på att vi ska träffa vänner följande dag. Har inte sminkat mig eller borstat håret sen bröllopet förra helgen. På eftermiddagarna åker vi in till Ekenäs, hälsar på pappa och en syrra, nån kompis, picknickar i lummiga parker och lever på det stora hela ett otroligt harmoniskt liv. Jag skriver lite på förmiddagarna och försöker plöja igenom Agassi-boken (han ska precis motvilligt gifta sig med Brook Shields) på kvällarna. Äter glass varje dag. Move on folks, nothing to see here (men kom tillbaka snart, för imorgon ska jag skriva nåt intressantare).

Sommaren är lång och varm

Lisa · 4 years ago
Sååå mysigt! Semester is the shit :-D

Peppe Öhman · 4 years ago
Ja men VERKLIGEN!

Helene · 4 years ago
Men Agassi verkar motvillig till allt?

Peppe Öhman · 4 years ago
Ja herregud vilken surpuppa. Hans uppväxt var ju ganska knasig, men cheer up liksom :)

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.