Rea hos blankens + kod

1 year ago

Rea hos Blankens + kod

En av mina favoritpersoner på den här jorden, Cecilia, råkar också göra det snyggaste och bekvämaste skorna. Nu har Blankens dessutom rea där bland annat skorna jag har på Coachellabilden finns på nedsatta. De är så sjukt sköna OCH snygga, heter La Brea och jag har själv haffat ett par nya i leopardmönster, men de är tyvärr slutsålda nu. Också väldigt sugen på köpa The Goldie för sommarens bröllop.

Rea hos Blankens + kod

Med koden INSTAFRIEND får du ytterligare 10 procents rabatt på rean. Där finns också Lil Blankens barnskor. Majlis fick till exempel ett par otroligt snygga sandaler för 200 spänn. Vissa av skorna är av veganskt läder och alla är gjorda i Portugal av folk som får rimligt betalt.

Rea hos Blankens + kod
Rea hos Blankens + kod
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.