The Way We Play

Höstens viktigaste och roligaste kurs

3 months ago
Höstens viktigaste och roligaste kurs

Igår träffades Maja och jag för att under en heldag bara planera Friday Lab. Jag hade som vanligt glömt bort att alla frukosställen stänger på sommaren och vi fick promenera från Broms till Nybrogatan 38 till Riche och därifrån till Butiken på Strandvägen som lyckligtvis var öppen. Sen kom vi igång och jobbade som små myror fram till lunch då vi träffade några forna Friday Lab-deltagare. Otroligt trevligt var det!

På eftermiddagen satsade vi fullt ut på att få upp webbsajten och LYCKADES! In med er nu för att anmäla er till nästa kurs och och retreaten i Helsingfors i höst. Det kommer att bli ett otroligt program med business lab på fredagen då vi pratar varumärken, framtidsspaning och kreativitet. Jag kommer att föreläsa, Maja kommer att dra workshops och så har vi dessutom inbjudna föreläsare (bland annat Cecilia Blankens som talar om hur man bygger upp ett varumärke, sociala medier, misslyckanden och framgångar).

Anmäler man sig sig till höstens kurs är man välkommen med på resten av helgen. Det finns bara 12 platser och de brukar fyllas upp snabbt. På resten av retreaten blir det yoga, workshops, övningar och middag på en av mina favoritrestauranger i Helsingfors. Helgen handlar mer ta hand om sig själv och förstå vad man vill än stenhårda föreläsningar från morgon till kväll. Hemma igen ska man känna sig utvilad, inte som efter ett stenhårt arbetspass.

Höstens viktigaste och roligaste kurs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.