Kroppens historia

2 years ago

Mia · 2 years ago
Hej Peppe! Vill börja med att säga att jag älskar er podcast och din blogg, du verkar vara en sån smart och härlig människa! :) Jag har en fundering appråpå det här inlägget (och även andra inlägg där du skrivit om kroppen). Varför måste du alltid lägga in bilder på dig själv i bikini i samband med dessa inlägg, som att de har något med varandra att göra? Har lagt märke till att ofta förekommer när bloggare skriver om kroppsideal osv, så du är inte den enda. Tolka inte detta som kritik, det är nara en reflektion jag gjort. Är det något du tänkt på? Stor kram och njut av sommaren!

Peppe · 2 years ago
Tack för snälla ord om bloggen och podden! Bra poäng med bildsättningen. Jag har faktiskt inte reflekterat över det själv eller kanske jag själv tänker på kroppen när jag har en bikini på mig (i det här fallet hade jag precis kommit ur bastun), men du har så jäkla rätt i att det bara befäster normkroppen. Tack för påpekandet. Tar detta till mig!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.