Helgen genom telefonen

1 year ago

Helgen genom telefonen

Helgen kom och gick och idag är jag lite bakis. Det är inte ofta jag är ute till klockan tre på morgonen, men när det sker är det alltid värt det. Vi tar ändå helgen från början. På fredag morgon åkte vi ut till Palm Springs för att få lite sol och värme innan Norden.

Helgen genom telefonen
Helgen genom telefonen
Helgen genom telefonen

Vi övernattade på Parker Palm Springs som är ett så pass härligt hotell att det inte finns någon rimlig orsak att lämna hotellområdet på ett dygn. Barnen lekte i poolen och vi läste, badade och pratade och åt sedan middag i den varma kvällen.

Helgen genom telefonen
Helgen genom telefonen

Sen blev det lördag, vi åt frukost vid poolen, checkade ut vid lunch och och körde västerut. Samma kväll var det Cissans avskedsmiddag (drar mig för att skriva avskedsmiddag eftersom jag verkligen inte vill att hon ska flytta) i Highland Park. Eftersom jag inte tyckte det var värt att åka hela vägen till Santa Monica och sen tillbaka österut några timmar senare steg jag hos Cissan och hängde en stund med henne innan vi drog vidare.

Helgen genom telefonen
Helgen genom telefonen
Helgen genom telefonen

Vi var väl knappt tio personer som åt på Hippo (rekommenderas!) i Highland Park (ett område jag har noll koll på, men gärna vill upptäcka). Vid midnatt gick vi vidare till Tenants of the Trees i Silver Lake. Cissan sa att senast när hon var där hade Jon Hamm suttit där, men den här gången såg jag inte skymten av honom. Det var ändå otroligt kul att dansa och kolla på folk och dricka tequilashottar tills allt stängde. Jag tog ensam en Uber till Santa Monica. Chauffören babblade på om sin karriär inom NFL, men jag ville egentligen bara kolla på Instagram. När jag kom hem visade det sig att jag glömt nyckeln hemma och var tvungen att ringa på. Lyckligtvis hade Magnus legat vaken och oroat sig för mig så han studsade upp och öppnade för mig. Sen lyckades jag sova till klockan tio och fick avokadomacka och pocherat ägg på sängen.

Helgen genom telefonen

Sen åkte familjen iväg för att ladda bilen medan jag spelade in podd med Marianne (vi talade om att flytta utomlands) och när allt var klart åkte vi hem till ett par kompisar i Westlake. Väldigt trevligt var det. OCH de har pool med VATTENRUTSCHKANA så barnen underhöll sig själva. Det var det.

Anna · 1 year ago
Hurudan elbil har ni? Är det dyrt att äga en bil i USA t.ex. försäkringar, bränslekostnader, reparation osv. ?

Peppe Öhman · 1 year ago
Vi har en Tesla. Det är gratis att ladda den, försäkringen kostar kanske nån hundring i månaden? Gällande reparation tror jag att garantin ännu gäller.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.