Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
En helg på landet | June 30, 2019 | The Way We Play

En helg på landet

4 years ago

En helg på landet

Helgen då? Jo, nu ska ni får höra. Vi åt en sen lunch på Nybrogatan 38 (rekommenderar deras smårätter) och åkte sedan ut till ett par kompisars sommarställe norr om stan. Vi anlände ganska sent, men det var fortfarande ljust och väldigt mysigt. Och myggigt. Beslöt mig för att glädja mig över myggorna, nåt ska väl fåglarna och fladdermössen äta?

En helg på landet

Följande dag gjorde vi en typisk sommarstugedag. Vi gick på loppis, spanade efter lamm, badade, hängde oss grannarna och en av oss (okej jag) tog en liten tupplur på verandan. Så otroligt avslappnande att bara ta det lugnt. Hade tagit med mig datorn, men öppnade den inte en enda gång.

En helg på landet
En helg på landet
En helg på landet
En helg på landet
En helg på landet

När eftermiddagen led mot sitt slut satte vi oss på trappan, drack ett glas vin, pratade och lät barnen underhålla sig själva. Det gick någorlunda bra. Sen skulle gänget kolla på fotboll och efteråt leka en lek som gick ut på att komma ihåg en rad grejer. Jaja, allt kan inte vara perfekt. Nu är vi tillbaka i stan och jag har hängt hela eftermiddagen med Hanna, men mer om det sen.

En helg på landet

Sofia · 4 years ago
Life hack att sätta sig i en sån kärra om man som jag inte hann köpa nätstrumpyxor med stora öglor till festen :D Enjoy sommar-Sverige!

Peppe Öhman · 4 years ago
Hahaha! Otroligt bra life hack! Fin sommar <

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.