Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Tips på gåva till mamma | May 24, 2019 | The Way We Play

Tips på gåva till mamma

3 years ago


Warning: Undefined array key "gif" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 23
Tips på gåva till mamma

I dag fyller min mamma år och på söndag är det mors dag i Sverige. Mitt allra, allra bästa gåvotips är att ge en annan mamma och en baby möjlighet till en säker förlossning. För så lite som 150 kronor i månaden (bli månadsgivare!) får en kvinna i Kongo föda på ett sjukhus istället för hemma. På Panzisjukhuset i Kongo finns bra vård till för tidigt födda barn och möjlighet att ge kejsarsnitt när det behövs.

Varje gång jag går in på Läkarmissionens sidor och ser vilket otroligt jobb de gör gråter jag också en skvätt. Tror att det beror på att jag slussas tillbaka till mina egna förlossningar och bristen på kontroll/känslan av att jag nu kommer att dö under de värsta värkarna.

Köp årets viktigaste morsdagspresent genom att swisha 150 kronor till 90 00 217. Ladda gärna ned ett gåvokort genom att klicka här. 

Om du hellre vill få ett snyggt gåvobevis hemskickat eller skriva ut det på egen hand, köper du morsdagspresenten i vår gåvoshop. Där kan du även välja kortbetalning.

Eventuellt överskott går till mödravård för utsatta kvinnor i bland annat Bangladesh och Afghanistan.

Hanna · 3 years ago
Tack världens bästa Peppe <3

Peppe Öhman · 3 years ago
Tack själv för det otroliga jobb du gör! <3

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.