Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Koreatown i Los Angeles | March 4, 2019 | The Way We Play

Koreatown i los angeles

3 years ago

En del av Los Angeles som många turister missar är Koreatown. Det är som att köra in i en liten koreansk stad. De flesta reklamskyltarna är på koreanska och det är fullt av koreanska spas, kyrkor, malls och restauranger. Jag älskar speciellt mycket att gå koreanskt spa. Bara ligga i pooler av olika temperatur, kila in i en bastu och snickesnacka med en vän.

Igår blev det inget spa, men nog koreansk bbq. Inte optimalt för en vegetarian, men gillar man kimchi och olika koreanska sallader och picklade grönsaker så blir man mätt. Vidde, som ju talar bred engelska, snackade om att en del av köttet var “tuggigt“. Det är ju ett väldigt beskrivande ord. Insåg senare att han direktöversatt det från “chewy

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.