Hyran i la och annat

3 years ago

Här kommer svar på frågestunden från i söndags! Jag svarar bland annat på frågor kring om man vill ha barn OCH flytta utomlands, vad kostar det att hyra lägenhet i LA, vad ska man tänka på när man flyttar till USA (New York) och MYCKET mer. I dag, medan vi väntade på lunch, spelade Magnus in frågor och svar. Ni kan antingen kolla på mitt fejs medan jag svarar, eller bara lyssna på den som podd medan ni pysslar med annat. Tyckte först att det blev alldeles för tråkigt som video, men när jag insåg poddpotentialen blev jag glad.

Här kommer för övrigt mina poddtips för den som är intresserad av amerikansk kultur: Slate The Waves, Wisconsin Life, The Tip Off, The Habitat, Replay AllEmbedded och Still Processing tror jag att du kommer att gilla.

Maja · 3 years ago
Åh! Vad kul att se dig svara på frågorna!

Peppe Öhman · 3 years ago
hjärta hjärta hjärta!

Pippi · 3 years ago
Ja, tack för svar! Även om info om hyra får en att rygga tillbaka lite :-) Hur får man tag på något rent controlled? PS vi är tyvärr ej släkt, annars hade jag hälsat på :-D

Peppe Öhman · 3 years ago
Man bara kollar runt! Ofta är det de äldre husen (tror de som är byggda före 1970-talet) som har rent control. Hälsa på bara trots att vi inte har blodsband :)

Maria · 3 years ago
Det där var ju super! Jätteroligt med frågorna och svaren.

Peppe Öhman · 3 years ago
TACK för att du säger så! Då ska jag göra flera :) kram

Peppe Öhman · 3 years ago
Så kul att du gillade! Då får detta bli ett återkommande inslag. KRAM

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.