Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Friday testlab | February 27, 2019 | The Way We Play

Friday testlab

4 years ago

Reklam för egen verksamhet

Hallå där! Ville påminna er om att vi på söndagen ordnar ett testlab i form av att gratis webinar för dig som är intresserad av Friday Lab. Rekommenderar varmt! Är du av de blygare sorten kan du vara med utan att synas eller höras, bara lyssna. Klicka på länken för att anmäla dig. Innan webinaret får du en inbjudan med länk till ett Zoom-möte och genom att klicka på länken kommer du direkt in i sessionen via din dator, mobil eller surfplatta.

Igår hade vi träff på Zoom med båda grupperna. Det var en Q&A där vi svarade på frågor, pratade om målsättningar, vad som är lätt och svårt och hur man ska förhålla sig till både vardag och framtid. Diskussionen fortsatte i Facebook-grupperna och där lärde jag mig bland annat lite mer om hur det lönar sig att spara pengar (en del av livet jag regelbundet försöker läsa in på, men alltid ger upp på grund av tristess). Det finns så mycket stöd och kunskap i de här grupperna. Här diskuteras bland annat hur man ska förbereda sig på arbetsintervjuer, hur mans ska löneförhandla och tipsas om appar som hjälper en att strukturera upp vardagen.

Nästa Friday Lab börjar den 26 mars och här kan du anmäla dig. Det är en kurs för dig som vill ha mer fredagskänsla, ett sammanhang och tid för att fokusera på hur du vill att livet ska vara och bli. I kursen ingår också coaching av Maja och mig som mentor/kreativ konsult.

Det lönar sig att kolla med arbetsgivare och fackförbund, flera av deltagarna i tidigare kurser har fått sina kursavgifter betalda av dem.

Blind · 4 years ago
Hej! Har försökt hitta information , också på labbens hemsidor , men verkar vara blind . Hur mycket kostar den? (Fattade att det vsr gratis på söndagen). Jag förstår absolut att det inte är gratis och betalar faktiskt för innehåll också annars. Har bara ingen idé vad det kan kosta , alltså om vilken storlekskategori vi talar om?

Peppe Öhman · 4 years ago
Hej, vi håller på att göra om sidorna. Det är inte du som är blind. Kursen kostar drygt 500 euro/5000 kronor. Då får man fyra liveföreläsningar, övningar varje vecka, fredagsbrev med podd, artikel och vido som anknyter till det vi talat om, fyra Q&A's, en timme coaching med Marianne, en timme mentoring/kreativ konsultering med mig och en otroligt fantastisk facebookgrupp där folk varje dag tipsar, frågar, peppar och pratar med varandra.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.