Friday lab mars 2019

5 years ago

Reklam för egen verksamhet

Nu börjar vi ta emot deltagare för Friday Lab mars 2019 (kursstart den 26.3). Det är kurs nummer fyra och fem som stundar. Vi är så väldigt glada över allt intresse och att få lära känna så otroligt roliga och smarta människor! Hittills har kurserna fyllts upp på nolltid. Maja och jag pratade nyss om att vår nästa podd ska handla om att de bästa kontakterna ofta finns i de svagaste länkarna. Alltså bland folk som plötsligt dyker upp eller rör sig i utkanten av ens bekantskapskrets. Deltagarna i Friday Lab har blivit just det.

Friday Lab handlar om att ta tid för sig själv och fundera över vad det är man egentligen vill och gillar och mår bra av och vill jobba med. Att identifiera och ta tag i det där som skaver. När vardagen matar på är det svårt att ensam bara pausa och styra upp allt det man vill. I en grupp och med handledare, övningar och stöd från de andra deltagarna blir det mycket lättare. Och roligare!

"En kurs för den som vill förbättra sin vardag, boosta sin karriär eller bara bli en del av ett nytt peppande sammanhang."
Citat av Friday Lab 2018-deltagare.

För dig som vill nosa lite på konceptet ordnar vi ett helt gratis webinar söndagen den 3 mars klockan 18 (svensk tid). Klicka på länken för att anmäla dig. Innan webinaret får du en inbjudan med länk till ett Zoom-möte och genom att klicka på länken kommer du direkt in i sessionen via din dator, mobil eller surfplatta. Du väljer själv om vill vara med i bild och ljud.

Och för mer info om just Friday Lab vill jag tipsa om Det kommer att bli bra-podden som till stor del handlar om det vi gör på kursen. PS flera i tidigare Friday Lab har fått sin kurs betalad av antingen arbetsgivare eller fackförbund. Kolla upp det!

via GIPHY

carolina · 5 years ago
Hej Jeanette, jag har mejlat dig ang. lägenheten. Hälsningar Carolina

Peppe Öhman · 5 years ago
hej! Hittar inte ditt mail :( finns alltså på [email protected] (mailade dig den 11.2)

Få folk att minnas det du sagt - Livet & LA · 5 years ago
[…] lyckades ändå skrapa ihop mig själv för att tillsammans med klippan Marianne dra två Friday Lab-sessioner. Vi drog igång min favoritmodul där vi pratar om varumärken (förr talade man om anseende eller […]

Vad ÄR personlig utveckling? - Livet & LA · 5 years ago
[…] år sedan och blev verklighet hösten 2018. Jag är så innerligt glad över att vi drog igång labbet och över alla de otroliga människor jag lärt känna där. Den 26 mars börjar vårens två sista […]

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.