Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Mitt bokår i Aftonbladet | January 3, 2019 | The Way We Play

Mitt bokår i aftonbladet

4 years ago

Det är ju inte varje dag en får tipsa om förra årets OCH nästa års böcker i Aftonbladet. Jag får alltid en lätt panik av att rangordna och lista favoriter. Livrädd för att glömma bort en viktig eller göra någon som inte kom med på listan ledsen. Detta sagt har jag läst otroligt mycket bra och väldigt lite dåligt år 2018. Blev också väldigt glad och stolt över att få en hel sida en en stor stor tidning som Aftonbladet.

Evis · 4 years ago
Så kul! Tips noterade.

Peppe Öhman · 4 years ago
Och tack för påminnelse om Good Reads, har haft konto, men inte gjort nåt FÖRRÄN NU!

Anna · 4 years ago
Men HUR får du böcker? min erfarenhet är att inga svenska nätbutiker skickar till USA. Får du grejer direkt från förlagen pga poddare, eller skickar vänner? Om det senare, hur underviker man att de tröttning på att skicka böcker hela tiden?

Peppe Öhman · 4 years ago
Jag har recenserat böcker i olika tidningar sedan 2007 så förlagen skickar böcker till mig, men nuförtiden föredrar jag e-böcker som jag kan läsa på kindeln.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.