Svirarnas svirare

5 years ago

Spolier: det är kung Carl-Gustav vi syftar på i poddnamnet. Men var inte oroliga, honom nämner vi bara i samband med att vi diskuterar drottning Silvias tid i kungahuset, amerikansk politik, om hur influenceryrket är döende och vad som kommer näst och en massa annat. Jag berättar också en ganska pinsam historia som utspelade sig i Stockholm i december.

Lyssna och var en av de moderna människorna som prenumererar och betalar för innehåll. Det känns bra att göra det. Podden kostar 2, 80 euro i månaden (alltså ca 25 spänn, mindre än en cafe latte) och för det får ni MINST ett avsnitt i veckan. Garanterat reklamfria och fulla med information, analys och tankar. Ni stöder dessutom journalister och kulturarbetare. Magnus och Peppes podcast heter den.

Hanna · 5 years ago
Fyra avsnitt i vecka!? I månaden är det väl ändå. Vill ju inte du ska anmälas för falsk marknadsföring... MVH Nöjd lyssnare som gladeligen betalar

Hanna · 5 years ago
Fyra avsnitt i vecka!? Fyra avsnitt i månaden är det väl ändå. Vill ju inte du ska anklagas för falsk marknadsföring... MVH nöjd lyssnare som självklart betalar

Peppe Öhman · 5 years ago
Ha! Lite snabb på tangenterna där. i MÅNADEN ska det, som du säger, såklart vara.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.