Vi lämnade santa monica

4 years ago

Tack för omtanken här! I går åkte vi ut till öknen med några kompisar. Det kändes en smula dramatiskt att packa ner pass och födelsebevis på ungarna, men better safe than sorry, som amerikanen säger. På vägen ut såg vi en liten brand, men när vi kom fram var luften frisk. Vi lät ungarna plaska sig trötta i poolen och satt själva och följde med nyhetsflödet. Magnus gjorde pratade om situationen både på Nyhetsmorgon och Aftonbladet morgon. Själv skrev jag för Hufvudstadsbladet och Vasabladet.

Imorse pratade jag med kompisar uppe i Topanga. De hade blivit beordrade att lämna sina hem, men ändå stannat kvar. Är orolig för dem. Imorgon är ändå planen att åka tillbaka till Santa Monica. Tänker åka via hästen Rupert som är evakuerad i Burbank och se hur han mår. Vinden har mojnat idag, men det ska blåsa upp imorgon igen. Här kan ni läsa mer om bränderna.
Jaja, ville bara berätta att jag mår bra och tacka er för omtanken.

Johanna · 4 years ago
Superläskigt, skönt att ni är okej!!

Peppe Öhman · 4 years ago
Tack för omtanke!

Koko · 4 years ago
Tack för uppdatering, jag har också tänkt på er emellanåt när jag läser nyheter. Så förfärligt :-(

Peppe Öhman · 4 years ago
Tack för omtanken! Verkligen otroligt obehagligt med bränderna.

Linda · 4 years ago
Usch ändå, det var säkert rätt beslut av er att åka bort från eländet. Hoppas nu de får bukt på eldarna snart!

Peppe Öhman · 4 years ago
Tack för att du tänker på oss! kram

Peppe Öhman · 4 years ago
Klappat och gosat med hästarna extra mycket idag!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.