Vi bjuder på en gratis testsession

5 years ago

Jag måste säga att det är roligare att vakna upp till kommentarer på bloggen, istället för den sorgliga lilla pratbubblan med en nolla invid sig. Tänkte att någon skulle gå igång på inlägget om internationella mansdagen, but nooo. Jaja, ni har väl era egna liv att sköta. Det får jag bara respektera. Det har varit himla mycket snack om Friday Lab på den här bloggen och här kommer lite till. Jag är nämligen själv så otroligt glad över och inspirerad av kursen och deltagarna. I januari drar vi igång kurs nummer 2 och för att ni ska få en uppfattning om vad det egentligen handlar om styr Marianne och jag upp en testsession den 2 december klockan 19 central europeisk tid (kl 20 i Finland och 10 i Los Angeles). Vill du vara med? Gratis och no strings attached, klicka då på den här länken och du kommer att få en inbjudan till Zoom. Du behöver inte förbereda dig på nåt sätt, bara hänga på, lyssna och kanske ställa frågor (det går också bra att ställa frågor eller komma med önskemål i formuläret). Fråga/svar med tre av deltagarna i Friday Lab 2018: Hur skulle du beskriva Friday Lab: "Som ett fantastiskt nätverk som stöttar, uppmuntrar och utmanar." "Friday Lab är en kurs för alla som balanserar mellan karriär och familjeliv och inte riktigt hittar harmonin i vare sig i det ena eller andra." "Som en pt men för personliga utvecklingen" Vad har hänt hos dig under den här tiden? "Jag har börjat tänka på vad jag verkligen vill ha ut av livet och planerar att ta viktiga steg mot mina mål inom en snar framtid." ""Massor! Satt många nya vanor, fått koll på jobbläget och jobbat medvetet. Har insett att det är jag som bestämmer över mitt eget liv. Chocking! 😊 "Massor. Jag känner mig nästan frälst. Frälst över att ha fått lära mig så mycket om mig själv och om vilken styrka det ligger i att ha tillgång till en sådan här grupp av människor, personer du kan diskutera så mycket bra saker med. Som gått in i detta precis om du. En otroligt ögonöppnande kurs som jag skulle vilja rekommenderar typ varenda levande människa...vilket jag också gör." Vilken är den största förändringen hos dig? "Att jag tänker mer på framtiden och på mig själv och vad JAG vill nu." "Att jag har fått hopp igen. Hopp om att det går att balansera karriär och familj utan att känna att livet bara suger musten ur en." "Att jag lärt mig planera och reflektera - och därmed jobbar strukturerat" Vem rekommenderar du Friday Lab till? "Alla som behöver en nytändning i sitt liv. Som funderar på vad de ska bli när de blir stora. Eller som bara vill ha coola nya kompisar." "ALLA! Men framförallt människor som tappat hoppet och lusten och som behöver en förändring. Framföralllt DU som kanske varken vet ut eller in. En lätt uppgiven människa som jag själv var..." "Alla som vill bli en uppgraderad version av sig själv" Vad mer vill du säga om Friday Lab? "Att jag är så himla glad att jag anmälde mig trots att jag var lite skeptisk till om det passade mig. Det har varit precis vad jag behöver." "Ta mig på mitt ord! Snälla unna dig denna kurs. Sätt av tid för detta för du kommer få så mycket mer tillbaka än vad du tror." "Enormt bra handplockat nätverk"

Jenni · 5 years ago
Det här ska bli jätte intressant. Jag vet inte alls om jag passar in i det här men bestämde mig för att ge det en chans efter jag läst de andras kommentarer.

Catharina · 5 years ago
Gud vad roligt att läsa!! Jag har anmält mig och betalat efter några dagars ältande - precis som ett av enkätsvaren ”passar detta verkligen mig?”. Men jag tar chansen! Är grymt pepp då jag är mer än lovligt förvirrad kring vad jag vill göra jobbmässigt rent konkret, och också hur jag ska balansera att göra nån slags karriär med att umgås med familj och barn. Vad VILL jag ens med en karriär? Egentligen vill jag väl mest ha kul på jobbet och bli tagen på allvar!

s · 5 years ago
Sku ha lite lust att delta, men kanske inte nu. Du kanske skriver en bok med lite liknande innehåll nån gång?

- Livet & LA · 5 years ago
[…] den första testgruppen den 2 december fylldes blixtsnabbt upp så nu kör vi en till. Är ni nyfikna på vad jag snackar om när jag […]

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.