Middag med anine bing och dålig luft

2 years ago

Igår åkte jag in till West Hollywood för att gå på en middag som Anine Bing ordnat tillsammans med Hästens sängar. Den dyraste sängen kostade knappt 190 000 dollar och kan bara tillverkas av fem personer i världen. Den vanligaste Hästenssängen som köps i USA kostar ca 40 000 dollar och i Sverige 15 000 dollar. Där har ni lite sängkuriosa. Mycket trevlig middag var det. Här testar jag 200 000 dollarssängen med min kompis Sofie.

På vägen in till WeHo mötte jag minst tjugo polisbilar med fulla sirener. Jag vet inte exakt vad det handlade om, men trafiken var galnare än vanligt och det tog mig nästan en och en halv timme att åka in (i jämförelse tog det tjugo minuter att åka hem igen några timmar senare). Anna-Maria som tagit mina författarporträtt mig både för “Livet & Patriarkatet” och “Ett himla tjat om hästar” fotade tillställningen och berättade för mig att hon sedan i lördags haft näsblod på grund av den dåliga luften här nere i Santa Monica. Jag är också snorig och har huvudvärk.
Det här blev en jättelång brygga till att vi talar om bränderna i veckans pinfärska Magnus och Peppes podcast. Där blir det också pressfrihet i USA och CNN-reportern som fått sin pressackreditering indragen, om Melania Trumps politiska inflytande och vad Magnus irriterar sig på i mig den här veckan. Happy lyssning!
Och ett STORT TACK alla ni som betalar 2,80 i månaden för denna podcast. Ni är framtiden! Älskar att det mellan lyssnarna och Magnus och mig inte finns något företag som mellanhand. För er som inte ännu betalar, men gärna vill vara en person som gör det är det bara att trycka på ikonen i högerbalken på den här bloggen. TACK igen!

emzi · 2 years ago
Huhu vilka priser! Nå om man har råd så why not I guess.

Peppe Öhman · 2 years ago
precis så tänkte jag!

matilda · 2 years ago
var vill ni helst att man lyssnar på eran podd? hur funkar det egentligen med alla olika podd-lyssnar-ställen? laddar ni upp podden överallt eller laddar ni upp den på ett ställe så hamnar den i alla appar? jag har lyssnat på de poddar jag lyssnar på, på podbean, men nu har jag upptäckt att alla de jag lyssnar på finns på Spotify och tänker att jag vet ju att de betalar (väldigt lite) till skaparna när man lyssnar, är det bättre att lyssna via Spotify än podbean?

Peppe Öhman · 2 years ago
TACK för att du frågar

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.