årets babyblogg 2018

2 years ago

Jag fick ett mail från babyshop.se som med följande textutdrag:
“Jag pratade med mina kollegor om bloggar vi tycker borde vara nominerade i tävlingen och då kom din upp på favoritlistan! 🙂 I år kan man nämligen vinna extra fina priser (vi har ökat vinstsumman från 5.000 SEK till 10.000 SEK att handla för i vår webbshop + 3 dagars Instastory takeover hos våra 60.000 Instaföljare) och vi ville att du skulle vara en av de som fick ta del av tävlingen tidigt.”

Tävlingen startar måndagen den 5 november, då kan man börja nominera sina favoritbloggar. Den 9 november stänger nomineringen och 10 november är istället röstningen igång. De 5 bloggare som har flest röster den 15 november blir bedömda av en jury och 19 november presenteras en vinnare.
Nu är den här bloggen ingen renodlar babyblogg, men än sen då? Den kanske får vara med som the odd bird ändå. Hursomhelst vore väldigt kul om ni ville nominera Livet & LA här och senare kanske rösta på bloggen. Den person som nominerar den slutliga vinnaren först erhåller ett presentkort på 1000kr att handla för på Babyshop.se

 

Marie/Stilkontot_ · 2 years ago
Givet!!! Hoppas du vinner!

Peppe Öhman · 2 years ago
Tack gullis!!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.