Vem vad när: peppe öhman

4 years ago

I somras fick jag vara med i det lekfulla frågesporten Vem Vad När på Yle Fem.  Känner mig äntligen som NÅGON i Svenskfinland. Det sista Magnus sa innan jag drog iväg på inspelning var “Peppe, det här är TV. Det är viktigare att du är rolig än att du vet allt!”. Det var gulligt att se honom orolig över att andra också skulle se vilken otrevlig besserwisser jag är.

 
Ställ in er VPN på Finland och klicka på länken till programmet. Temat är 1990-tal och vem gillar INTE det? Jag lovar att det slutar bra! Och så får ni se mig snyggt sminkad också. Och Sonja som programledare!

Jennifer Sandström · 4 years ago
Åh måste se detta!! :) Haha och ja, så omtänksamt tips från Magnus.. Ska komma ihåg det om jag någon gång tvingas ställa upp i ett tv-program där man måste vara smart....

Peppe Öhman · 4 years ago
hehe, så kul om fler än mamma och pappa kollar! Kram

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.