Köp vårt hem

2 years ago

När Magnus och jag träffades gick det ganska fort, vi blev ihop, gifte oss ett år senare, köpte lägenhet några månader in i det färska äktenskapet och fick barn. Jag minns att jag ensam gick på en andra visning, Magnus var uppe i Österbotten och spelade in en tv-serie, och jag ba: “Äh, vi tar den!“. Så läskigt att fatta ett så stort ekonomisk beslut, men ångrade mig inte sekund.

Älskade att bo på Styrmansgatan, älskade alla 62 kvadratmeter, älskade badkaret, älskade alla fester, att MAgnus brukade gå ut och köpa kaffe åt mig på morgonen, att Vidde levde sina första tre år i den och nu när jag skriver det här vill jag inte alls sälja, men man kan väl inte behålla en bostad enbart av sentimentala skäl (i alla fall inte med vår ekonomi). Nu ligger den ute till försäljning. Köp den eller tipsa en vän som letar efter ett hem. SÅ bra karma och på stans trevligaste gata dessutom.

Just nu ser det inte ut som om vi kommer att bo i Helsingfors i en nära framtid och skulle vi flytta är vi lite för många för att rymmas in i den. Jaja, det sliter i hjärtat, men nu är det bara så här. För mer info och bilder, kolla Bo Living.

 

Alla bilder med rättigheter kommer från Bo Living.

Jennifer Sandström · 2 years ago
Men åhhh, vilken fin och mysig lägenhet!! Det är nog ett himla bra läge att sälja nu faktiskt... :)

Peppe Öhman · 2 years ago
Tack för att du säger så! Svider i hjärtat att sälja, men men.

Smulis · 2 years ago
Åååh den legendariska lägenheten!! Tänkte faktiskt på den häromdagen och om ni ska sälja. Ni lagade alltid pasta med tomatsås, var en av de första med färgkordinerad bokhylla och du ville bygga ett loft åt Vidde i sovrummet. Så många bra livstips som du gav till 20-åriga mig där :’)

Peppe Öhman · 2 years ago
Det var en fin tid! Minns så väl när du och Rige hälsa på när Vidde var baby och ni far så fina med honom

Emzi · 2 years ago
Det är definitivt en bra gata det där. Ett ex bodde där en tid och jag gilla. Fast ännu mera gillar jag nog gatan jag nu har flyttat till. Med lintsi bredvid.

Peppe Öhman · 2 years ago
Älskar hela kvarteret! Äh, hela Helsingfors!

Noterat · 2 years ago
[…] kan Magnus och Peppes Helsingfors-hem bli ditt hem. Peppes hem är nämligen till salu. […]

Anna · 2 years ago
Hej det har ar min kompis fd lagenhet! Har varit dar pa manga fina fester. Helt prima! Skulle sa garna kopa den...

Peppe Öhman · 2 years ago
Gud vad kul! Vi bodde där mellan 2009-2013 och har sen dess hyrt ut den :)

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.