Två platser kvar i friday lab

6 years ago

Den 12 september drar Friday Lab, en kurs för att syra upp en roligare, hållbarare och bättre vardag. Vi börjar om en vecka och det finns två platser kvar. Friday Lab ska vara ett plats där du kan strukturera upp din vardag med andra likasinnade. Du kan bolla idéer och tankar och få hjälp av Maja som är utbildad coach och Peppe som mentor. Det är en schysst och trevlig miljö. Här kan du ta riktning, sätta personliga mål, utmana dig själv i sättet att tänka och göra, samtidigt som du får daghjälp av oss och resten av gruppen. Programmet är upplagt på 90 dagar och består av 4 liveföreläsningar, 4 Q&A sessioner, övningar och extra material. Här kan du läsa mer om labbet. Tipsa en vän eller ännu hellre: anmäl dig själv! Jag lovar med handen på hjärtat att det blir både kul och bra för livet, jobbet och tankarna.

Linda · 6 years ago
Hade jag inte väntat bebis snart så hade jag velat vara med!

Peppe Öhman · 6 years ago
Grattis till kommande baby och häng med på vårens kurs istället! kram

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.