Tipsrundan, var goda och fyll på

3 years ago

Här kommer några tips jag själv själv uppskattat att få. Älskar när ni tipsar mig om grejer, kan vara vad som helst, så feel free att fylla kommentarsfältet.
Podden Today Explained hade ett så jäkla bra avsnitt om Serena Williams, sexism och rasism. Lyssnade på det igår morse och funderar fortfarande på det.
Jenny skrev ett fantastiskt och mycket konkret inlägg om vad du kan göra om du oroar dig över att främlingsfientlighet och bruna ideologier sprids i landet.
Jag fick två chokladplattor på posten ända från London. Eller tekniskt sett är Kaakao inte choklad eftersom choklad enligt EU-regler ska innehålla kakoböna och socker och Kaakao använder dadlar istället för socker. Jaja, kaakao är MINST lika god som EU-choklad. Dessutom är den ekologiskt och gjord på bara fyra ingredienser. Det är finlandssvenska Stephanie Seege (bosatt i London) som är kvinnan bakom dessa delikatesser. När chokladnerven vill ha sitt, testa Kaakao!
Ja och så ligger det ett sprillans nytt avsnitt av Mellan raderna ute och väntar på att ni ska lyssna på det.
I veckans Mellan raderna blir det valsnack och förslag på ny stadsminister. Peppe har läst Geir Gulliksens ”Se på oss nu” och förundrar sig över bristen på kunskap om hur man ammar bland unga norska mödrar. Karin tipsar om bra podcast och så blir det bra feministisk fantasy i Maria Turtschaninoffs ”Breven från Maresi”. Och mycket mer såklart!”

AlandsPetra · 3 years ago
Vilken lyx att få sån god choklad* på posten!! Tänker nog bara köpa den i fortsättningen!

Peppe Öhman · 3 years ago
Så glad! Och så god! Kan bara rekommendera!

Stephanie · 3 years ago
Vad kul att den kom fram!! Kramar fran London x

Peppe Öhman · 3 years ago
Älskar chokon! TACK!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.