Hemlagad isglass av vattenmelon

2 years ago

Här kommer ett väldigt enkelt och väldigt gott isglasstips. Skär upp en melon i bitar, stick in en grillsticka eller en glasspinne. In med melonpinnarna i frysen (vi lade dem i en burk). Ta fram dem följande dag och njut.
Älskar den här varma sommaren, men känner samtidigt den vanliga paniken över att dagarna bara går och att det kommer att ta så länge innan jag ser folk jag tycker mycket om igen. Skulle inte vilja byta ut Los Angeles, men sommaren är alltid en påminnelse om alltings förgänglighet. Tvingar mig själv att leva i nuet, men nu mer ju mer jag anstränger mig, desto mer medveten om tiden blir jag. 
 
Får verkligen lov att ta mig till ett ställe med välfungerande wifi snart så jag kan döva min sommarexistentiella ångest med tv-serier av varierande kvalitet. Bilden har för övrigt Karin tagit när hon och Linn hälsade på häromdagen.

läsaren · 2 years ago
Tiden går oavsett var ni är. Hur brukar ni tänka då ni väljer var ni ska bo?tänker nu inte på valet mellan kontinenter, utan mera på valet inom en stad. Tänker ni läge först, bostadens storlek först, äldre eller nytt hus eller hur tänker ni? Folk prioriterar så väldigt olika, och det är intressant.

Peppe Öhman · 2 years ago
bra fråga! först tänkte jag svara att det är slumpen som avgör, men handen på hjärtat är det storstad, läge, gammalt hus och våningshus. Bostadens storlek är inte så viktig.

läsaren · 2 years ago
Jag har rätt liknande kriterier. Ofta hör jag om singlar som köper fyror, och förundras över hur olika man tänker. Gillar också äldre hus framom nya.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.