En härlig kväll och en kort natt

6 years ago

Det här inlägget där ni skrev om vad ni är stolta över gav mig både rysningar av välbehag och lite fuktiga ögon. Så mycket så fint. <3 Sedan dess har jag packat upp (läs förresten det här sjukt roliga inlägget hos Hej Hej Vardag om barn som packar), skrivit mina tecken och sen dragit ut i hettan med ett bra gäng kvinnor. Först middag på YucLat Asian och sen drinkar på TAK. Det är så här jag föreställer mig sommaren i Stockholm när jag befinner mig i LA och får hemlängtan: Middag med goda vänner, varmt i luften så ingen behöver en jacka, ljus sommarnatt och staden som breder ut sig under en. Otroligt nog blev den här fantasin verklighet. Kolla förresten på Cissans pjuck, jag ska köpa ett par i mörkblått så fort de kommer. Jag skulle upp  klockan 4.30 följande morgon för att bege mig på Gryningsritt genom stan (mer om det senare) och stannade ute alldeles för länge. Har varit så jäkla trött idag, men det var lätt värt det.

Camilla · 6 years ago
Hej! Läser (slukar) ft Livet & Patriarkatet. Tack för en superbra bok! Jag skulle absolut vilja att min pojkvän skulle läsa den. Är den översatt till finska eller engelska? Om inte, kan du rekommendera något motsvarande att läsa på någondera språken? Jag ska försöka få honom att läsa din bok, men det kan hända att hans svenska inte räcker till tyvärr. Ha en skön sommar!

Peppe Öhman · 6 years ago
Tyvärr ville inte mitt förlag översätta den till finska :( Men Eveliina Talvities "Miten helvetissä minusta tuli feministi" lär vara bra! Tack för snälla ord och för att du tog dig tid att läsa boken! Blev glad

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.