Webinar om vanor

4 years ago

Magnus klipper as we speak det tredje avsnittet av “Det kommer att bli bra-podden” medan det första handlade om coaching och Marianne och mig (fast ändå inte tillräckligt om oss enligt feedbacken) och det andra om hur Magnus gick från systemvetare till programledare på radio och till poddcastproducent i Los Angeles kommer det tredje att handla om Lundias VD Michaela von Wendt som bland annat ger sina bästa tips i hur man löneförhandlar och vad hon väljer bort för att inte stressa ihjäl sig. Senare kommer vi att prata om coaching med hästar, om hur man bygger ett varumärke på sociala medier och om hur man gör virala videon OCH trivs på samma arbetsplats i 20 år.
Tack alla ni som tagit er tid och inte bara lyssnat, utan också tagit er tid och gett oss stjärnor och recensioner på iTunes! Det värmer mitt gamla finska hjärta.
Jag vill också passa på och göra lite reklam för coachen Mariannes nästa webinar “Från tanke till handling – lär dig sätta vanor du håller” som den här gången handlar om vanor. Den 23 maj och den 24 maj. Klicka på datumen för att anmäla dig. Då får du en länk till webinariet. Det finns ett begränsat antal platser. Jag tänker själv delta. Själv är jag ganska disciplinerad med mycket i mitt liv (gud vilken osympatisk egenskap, jobbar på att bli mer avslappnad gentemot mig själv), men skulle gärna vänja av mig vid att avbryta mig själv med instagram hela tiden.
 
 

Jennifer · 4 years ago
Åh skrattar lite åt det sista. I morse smsade min kille från jobbet om jag kunde skicka en bild av ett papper som låg här hemma. Jag svarade att jaa det kan jag. Tio minuter senare skriver han "hoho?" och jag svarar "oops, glömde". Glömde pga gick in på instagram och fastnade där. Alltså, nästan lite obehagligt... Har anmält mig till webinaret. Det är gratis som jag förstod det??

Peppe Öhman · 4 years ago
Så hög igenkänning! Och ja webinaret är gratis! Och JA Magnus experimenterade med fågelsång i bakgrunden och alla verkar gilla det!

Jennifer · 4 years ago
Lyssnar på podden nu. Har ni lagt in fågelkvitter i den??? Eller var kommer det ifrån? Så mysigt :D

Veckans planer - v. 21 - Jennifer Sandström · 4 years ago
[…] ONSDAG: Vi sover över ute på landet. Förhoppningsvis börjar vi även här dagen med en morgonpromenad och fortsätter med jobb tillsammans. Har också signat upp för det här webinaret om vanor som Peppe tipsade om. […]

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.