Sökes: illustratör till hästbok

2 years ago

Jag tycker att det är lite läskigt att blogga om att jag skriver på en bok, tänk om jag inte får ihop det och ni tycker att jag är en loser. Det är så känsligt med böcker, så privat och kräver så mycket jobb. Sen ska folk läsa och tycka om det en skrivit. Hu! Eftersom det ändå verkar bli en bok av texten och det är så ROLIGT att skriva den (av de sex böcker jag pressat ur mig måste denna vara den överlägset roligaste) tänkte jag fråga om ni kan hjälpa mig:

Historien kommer att
utspela sig på ett ridläger och jag tror att jag behöver en illustratör. Det är alltså en bok för lite större barn, men trots att det är en kapitelbok tycker jag att det skulle vara fint med illustrationer här och där i boken.
Det skadar antagligen inte om illustratören har erfarenhet av hästar, men det är kanske inte ett måste. Krav: Du ska veta hur en häst ser ut. Kommentera gärna med länk till eventuell portfolio eller annat eller maila mig. Tack <3

 

Liljan · 2 years ago
Får mig osökt att tänka på denna meme: https://me.me/market?meme_id=21138447 Hehe. Men hej wow, ser fram emot att min dotter blir stor nog att läsa din ridlägersbok (ihop med mej) :)

Peppe Öhman · 2 years ago
haha! Tänkte faktiskt lägga upp den först! ;)

Tove N · 2 years ago
Karin Holmström! http://www.karinholmstrom.fi/galleri/

Peppe Öhman · 2 years ago
Taaack!

Camilla E-S · 2 years ago
Hufvudstadsbladets Maija Hurme https://www.maijahurme.com/

Peppe Öhman · 2 years ago
Tack! Maija och jag var kolleger på Hbl.

Vendela Linder · 2 years ago
Hej!! Kolla gärna in min hemsida och se om min stil passar vad du tänkt. Ritar mycket djur och älskar hästar!! Mvh Vendela

Peppe Öhman · 2 years ago
Ska genast kolla! Tack

Julia Lundgren · 2 years ago
Låter som ett superkul projekt! Jag är illustratör och har främst målat hästar genom åren! Har portfolio vid https://julialundgren.se/ Samt en mapp för just hästillustrationer vid https://lambidy.deviantart.com/gallery/44492560/Equine-related

Peppe Öhman · 2 years ago
så fina! Tack!

Rebecca · 2 years ago
Hej! Har du funnit din illustratör än? Vill du se vad jag gör så finns jag på Facebook som Illustratör Rdotts eller min hemsida Rdotts.se Jag har illustrerat Hästsommar av Sonja Kaiblinger, utgiven av Stabenfeldt Förlag för bokklubben Penny & Friends Mvh Rebecca

Peppe Öhman · 2 years ago
Hej! Har ej, eller samlar fortfarande ihop bra illustratörer. Har varit så himla mycket att göra på sistone. Med andra ord: tar gärna emot bra illustrationer. KRAM

Så här skriver jag bok - Livet & LA · 2 years ago
[…] i Stockholm råder skrivfabrik. Hästboken ligger och väntar på redigering i samspråk med förlaget och jag satsar fullt ut på ett annat […]

Ann-Charlotte Forsman · 2 years ago
Illustrerat till olika projekt. Maila mej om intresse finns fortfarande så kan jag skicka bilder. Hållit på med Hästar i väldigt många år o har fortfarande hästar. Mvh Ann-charlotte F

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.