Magnus och jag som nyblivna föräldrar

5 years ago

Jag blir såklart jätteglad om ni går in och budar på förlossningsväskan som jag plockat ihop. Alla intäkter går till att ge kvinnor i Kongo och Tanzania säkra förlossningar. Känns det för mycket är så lite som 150 kronor allt som behövs för att en kvinna ska få föda på ett sjukhus. Perfekt morsdagspresent till en mamma i er närhet. Det är Läkarmissionen, som är så jäkla bra, som styr upp detta. Och jag fattar att alla inte har råd ens med 150 kronor, då kan ni hjälpa till genom att sprida inlägget under så att så många som möjligt får chansen att delta. <3
Bjussar på två bilder på Maggie och mig som nyblivna föräldrar. 

Inser nu att de här två bilderna symboliserar oss PERFEKT som nyblivna föräldrar.

Annika · 5 years ago
Älskar bilderna! <3

Peppe Öhman · 5 years ago
Ha! Tack

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.