Förälderns minne är kort

3 years ago

Jag kan inte påstå att det är med längtan jag ser fram emot att flyga i elva timmar med Majlis i famnen. Hon flirtar med nåt slags trotsålder och kan bli så förbannad att hon bara kastar sig på marken och skriker rakt ut. Minns inte heller exakt vad vi gjorde för att få Vidar att sitta stilla i flyget när han var liten. Antar att det är så föräldrahjärnan skyddar oss. Evolutionen har gjort så viblixtsnabbt glömmer alla svettiga situationer med våra barn. Som i söndags när vi åt frukost ute och Majlis gjorde en peelingmask av allt socker som fanns på bordet. Sen gnuggade hon av allt på mig.
Vi äter ju ute med barn ganska ofta så jag borde ha räknat ut det här scenariot, men när Magnus föreslog frulle på Courtyard Kitchen blev jag enbart glad och förväntansfull. PLUS: Nu vet jag också hur det kommer sig att babyn har så len hy.

Louise · 3 years ago
Hahah snart kommer alla INFLUENCERS göra Majlis-masken! Blir man sådär göllig ska jag också göra den. Skickar pepp inför flyget! <3

Peppe Öhman · 3 years ago
Tack och TACK du vet var du hörde om sockret först!

AlandsPetra · 3 years ago
Man har gjort undersökningar på nyförlösta mammor direkt efter förlossningen och samma formulär några dagar senare. Svaren är vitt skilda om upplevelsen! Människohjärtan är så fascinerande!

Peppe Öhman · 3 years ago
Alltså människokroppen är så sjukt spännande och komplicerad.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.