Bloggen versus verkligheten

4 years ago

Det här pratade jag om med min coach Marianne: Hur pinsamt jag kan tycka det är att dela bloggen på min egen Facebook-sida. Jag tycker aldrig att det jag skriver här är det minsta pinsamt, men det finns något som stressar mig när vänner utanför bloggvärlden hittar hit. Kanske det beror på att bloggande så länge hade låg status, tjejgrej ni vet.
Här sitter jag nu och dricker morgonkaffe då en sak slog mig, är mitt bloggjag mitt riktiga jag? Alltså är jag en justerad version av mig själv på bloggen. Ni som känner mig/träffat mig får svara. Ursäkta för självcentrerad fråga.
En gång sa en person att jag är snyggare i verkligheten, detta är flera år sedan, men jag funderar ännu då och då på om det var en komplimang eller en snygg diss.

Lisa · 4 years ago
Aldrig sett dig i verkligheten men du är SJUKT snygg på bild och säkert sjukt snygg i verligheten också. Förövrigt är det väldigt stört att man kommer ihåg vissa kommentarer i flera år framöver. Kommentarer som förmodligen något pucko slängde ur sig utan att tänka sig för.

Peppe Öhman · 4 years ago
TACK! Tänker suga åt mig den komplimangen. Och JA! Visst är det skumt och stört att man kan bära med sig vissa random kommentarer i decennier.

Sonja · 4 years ago
Väldigt lik dig själv här på bloggen. Jag hör dig liksom säga det du skriver. Ha det gott! Kramar.

Peppe Öhman · 4 years ago
Tack vännen! Kramar och saknad

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.