Vuxna ska leva i verkligheten

4 years ago

Jag glömde ju lägga upp videosnutten från Palm Springs. Fasiken så jag älskar den platsen. Öknen är nästan lika mäktig som havet. Synd bara att Magnus inte är lika förtjust i värme som jag. Annars skulle jag övertala honom att sälja allt vi äger och köpa ett hus där.

V Hotel Palm Springs from peppe öhman on Vimeo.
Ja och så spelade vi som vanligt in en podd igår. Magnus för förklara sig kring vad han egentligen menade med bättre och sämre människor. Tack för lyssnarbrev gällande detta! Vi pratar också om hur vanligt det är att kvinnor och män här i LA vill prata om stjärntecken (vad tycker ni om horoskop? sign Nyfiket Lejon) och diskuterar frågan: Vem får kalla sig journalist? Och DJURENS rättigheter. Finns på Itunes, Acast och andra platser där poddar finns.
 

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.