Lämna ettåring hemma

2 years ago

I morgon åker Cissan och jag till New York där vi träffar Karin för att fira att Karin fyllde år för några veckor sedan. Som vanligt kommer det att bli magiskt att åka på vuxenresa, samtidigt som det som vanligt är vidrigt att lämna Majlis (och Maggan och Vidde, men de är stora nu). Denna ständiga ambivalens med barn, man längtar ständigt till och ifrån dem.
Majsan var bara knappt två månader gammal när jag lämnade henne i Stockholm och flög till Vasa för att föreläsa, sen dess har jag lämnat henne för åtminstone Gotland, Addis Abeba och Dubai. Varken hon eller jag verkar ha tagit nån skada av detta, men det gör det inte enklare att vinka av henne på LAX. Gillar Majlis.

via GIPHY

Jill · 2 years ago
Jag vet precis känslan! Har spenderat fyra dagar i spanien och har haft det helt underbart, men my god vad jag saknar bebisen där hemma. De som lite hjälper känslan är att jag vet att hon har det prima med far sin och knappt hunnit sakna mig alls. Bara tolv timmar till så får jag pussa henne.

Johanna · 2 years ago
"Man längtar ständigt till och ifrån dem" - herregud vad sant och smart uttryckt. Just så är det ju. Ha en fantastisk resa, det låter sjukt härligt.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.