Hälsningar från new york

4 years ago

En snabb hälsning från Public Hotel i New York. Cissan och jag flög in från igår LA igår kväll. Vi trodde att vi bokat samma flyg, men när vi kom fram till LAX visade det sig att Cissans flyg åkte fyra minuter efter mitt. Det var givetvis en liten besvikelse, men vi möttes upp vid bagagebandet istället.

Vi åkte raka vägen till Brooklyn där min kompis Lisa bor och satt sedan uppe med henne och pratade och åt ostmackor tills det var dags att lägga sig. Träden hade precis börjat blomma i området och jag fattar nu varför folk vill bo här.

På morgonen åkte vi in till Manhattan för att träffa Karin (som flugit in från Stockholm) och hennes kompis Ellen. Vi åt frukost på CouCou, piercade öronen med likadana örhängen hos Maria Tash  och hängde sedan resten av dagen på stan. Nu ska vi ha hotellrumsfest och sen gå ut. Hej så länge!

Johanna · 4 years ago
Nej men herreguud så härligt!

Peppe Öhman · 4 years ago
Kunde inte ha haft det bättre. Så tacksam och glad över att få tillbringa så mycket tid med några av mina allra bästa vänner.

emzi · 4 years ago
ÅÅH jag vill också till New York! Fort! :D

Peppe Öhman · 4 years ago
Det var sannerligen en DRÖMhelg

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.