äger mina skrattrynkor

3 years ago

Här kommer ett vardagsinlägg: Det slog mig att jag lägger ner orimligt mycket tid att fundera på om jag ska tvätta håret redan idag eller spara det tills imorgon. Ju längre jag väntar, desto duktigare känner jag mig. Som om det finns en seger i att hålla sig så länge som möjligt. 
Sprang en sväng på stranden. Det var en av de där gångerna när jag omedelbart fick håll och det var som att springa i djup sand. Vilket tekniskt sett var exakt det jag gjorde. Ej njutningsfullt alls. Tog en selfie efter att jag spurtat upp för trapporna och blev lite chockad över mängden skrattrynkor jag såg på bilen. Tänkte först inte lägga upp bilden, men bestämde mig för att det enda vettiga en kan göra är äga sina rynkor. ELLER börja med botox. Eller sluta skratta.

Just det i dag skakades vi om av en jordbävning. Det slog mig igen att vi borde packa den där jordbävningsväskan. Det här kan ju vara förskalvet till den riktigt stora.

Cecilia · 3 years ago
Så himla fin ju! Snyggo. Ta hand om er <3

Peppe Öhman · 3 years ago
Hjärta, hjärta, hjärta!

Lena · 3 years ago
Skrattrynkor måste ändå vara bland de finaste rynkor man kan ha? Du ser strålande ut!

Peppe Öhman · 3 years ago
Tack! Blev glad

Lisa · 3 years ago
Haha, exakt så tänker jag med (kring håret). Är förkyld och hemma, och det enda positiva är att jag tänker, hurra mitt hår får vara otvättat flera dagar till (sååå knäppt)! :-) Har själv börjat få skrattrynkor så jag hejar på dig, vill också äga mina linjer och mina skrattminnen! Trevlig helg! :-)

Peppe Öhman · 3 years ago
Skönt att jag inte är ensam! Krya på dig :)

Lisa · 3 years ago
Tack snälla!! :-D

Peppe Öhman · 3 years ago

Egon · 3 years ago
Tycker skrattrynkor är så snyggt!

Peppe Öhman · 3 years ago
Tack! Jag tycker generellt att det är snyggare på andra, men får väl öva på att montera ner självhatet.

Jenny · 3 years ago
Håller med Egon. Älskar skrattrynkor!

Peppe Öhman · 3 years ago
Tack! Jag öva mig på att älska mina.

Magdalena · 3 years ago
Du är inte ensam! Jag väljer bort program för att inte behöva tvätta håret. Och blir typ sur när sambon föreslår bastu på en dag för tätt efter en tvätt.

Peppe Öhman · 3 years ago
Ha! Jag är precis likadan med bastu!

linnea p. · 3 years ago
Skrattrynkor är härliga! De ger en sån värme och pondus, i brist på bättre ord, till ett ansikte. Och tycker du är helt underskön på bilden. Jag tänker ibland på nåt mitt ex sa, med ett beundransfullt men lite avundsjukt tonläge, att "Kvinnor har nog tur som bara fan blir snyggare med åren", som om han totalt missat hur det oftast brukar låta där ute i verkliga världen ELLER hade genomskådat det som sån total humbug att han inte ens låtsades om det längre. Nu låter jag väldigt ytlig men alltså det var bara nånting av det mest trösterika och hoppingivande jag har hört tror jag?? Det var så äkta och dessutom fasen helt sant.

Peppe Öhman · 3 years ago
Vilket smart ex. Och tack, blev glad över din kommentar!

Emilia · 3 years ago
Du äger verkligen dina skrattrynkor. Jag har också skrattrynkor. Och jag är stolt över dem. Äger en skrattrynkor, äger en livet.

Peppe Öhman · 3 years ago
Så bra sagt, det ska jag tänka på: Äger en skrattrynkor, äger en livet.

Teresa · 3 years ago
Du ser strålande ut Peppe , som alltid. Jag har också skrattrynkor. Och jag har haft dem redan länge. Tänker väl att dom berättar att jag haft ganska roligt under årens lopp.

Peppe Öhman · 3 years ago
Exakt så vill jag också tänka: att skrattrynkorna är konkreta påminellser om hur ROLIGT livet är.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.