Vardagen som hemmafru

5 years ago

Hej från söndagssoffan! Medan jag skriver detta sitter det en ettåring på mitt huvud och en åttaåring beställer mackor från Restaurang Peppe (ej pizzerian i Oslo). Magnus ramlade in nånstans kring tre på morgonen och åkte på inspelning ungefär tio timmar senare. Mellan det hann vi spela in en podd och jag springa milen. Jag hann också arbeta upp en ordentlig irritation över hushållsarbete och barnavård. Vår relation är sämst när Magnus jobbar heltid och inte som frilansare. Jag biter mig konstant i tungan för att inte komma med spydigheter när Maggan tar sig 60 minuters morgonbad, utan istället bibehålla nåt slags god stämning här hemma. Tänker att min tid kommer (på torsdag och framåt). I idealsamhället finns det alltid fler än en vuxen hemma med barnen.

Min kompis Anine Bing gjorde en extremt fin barnkollektion Bing Kids och skickade några plagg åt Vidde och Majsan. Här försökte vi få in ungarna på samma bild. Det gick sådär. Bra stylo ändå.


 
Jaja, nu ska jag avsluta Mördarens mamma som jag ska tala om i morgondagens Mellan raderna. Ajöken! På bilden högst upp är såklart Blankens DTLA. Får alltid komplimanger för mina skor när jag är ute och rastar dem.
 

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.