Vardagen och yoga

2 years ago

På grund av regn och att Magnus är borta har jag knappt sprungit en gång i veckan under mars månad. Har knappt ridit heller. Väldigt dystert. Istället springer jag efter barn och yogar med Adriene på Youtube. Tycker så mycket om hennes lektioner och att det ibland dyker upp en hund i bild. Det finns också tillräckligt många yogaavsnitt för att jag inte ska bli uttråkad och de är tillräckligt korta för att jag ska orka mig igenom ett och kanske köra ett till genast efter. Är såklart ej sponsorerad, då skulle jag ha varit tydlig med det, bara ett genuint tips. Det är för övrigt alla samarbeten också, tackar såklart nej till allt som jag inte kan stå för.
Har lagat mat på rester i kylskåpet. Det är otroligt tillfredställande att slänga ihop en pasta på det som redan finns i kylen. Nio av tio rätter som serveras i det här hushållet har de mesta av ingredienserna: avokado, tomat, mozzarella, tomatkross, koriander och svarta bönor. Idag blev det en pasta med avokado, tomat, koriander och mozzarella. En annan tillfredställande, men väldigt sällsynt sak är att barnen gillar och äter upp det jag lagar. Hände nästan idag.
Imorgon ska det regna igen så min ridning och resten av samhället är avbokat. Ni då? Vad pysslar ni med så här mitt i veckan i slutet av mars?

Jennifer · 2 years ago
Min pappa har inte riktigt fattat det här med att det bara är sponsrat/reklam när jag verkligen skriver ut det. ”Men så ditt inlägg med alla Netflix-tips, det är inte sponsrat?” ”Stod det att det var sponsrat?” ”Nä...” ”Nä, exakt!” Genuina tips lever fortfarande... :) Och smygreklam känns inte särskilt aktuellt idag alls.

Peppe Öhman · 2 years ago
Ja herregud, smygreklam måste höra till det förgångna.

Johanna · 2 years ago
Vabbar förkylt barn, försöker jobba lite samtidigt för att bli klar innan föräldraledigheten börjar om en vecka (!). Funderar på om jag borde recappa något om förlossningar, det känns som att jag glömt allt sedan förra gången. Ska kanske dra med barnet till ikea och köpa skåpshandtag som äntligen kommit in. Känns som en trivsam onsdag ändå. Hoppas du får rida igen snart!

Peppe Öhman · 2 years ago
Bara en vecka kvar!! Förlossningen kommer att gå hur bra som helst. Råma som en ko och spänn inte käken. Kram

Jenni · 2 years ago
Väntar och väntar på att våren ska ta sig till Finland. Idag lyser solen så jag ska ta med mig min bebis ut för att få lite sol i ansiktet. Annars väntar jag på fredag, då åker vi "hem" till Sverige för helgen. Jag ska ha en heldag i Stockholm med 2 vänner, underbart.

Peppe Öhman · 2 years ago
Låter som en underbar helg!

Emma · 2 years ago
Jag är gravid och har gått över tiden en vecka. Det känns som jag kommer vara gravid för alltid! Men jag ägnar tiden åt att äta bröd och titta på tv, ändå en helt okej sysselsättning.

Peppe Öhman · 2 years ago
Åh, den längsta tiden i en människas liv! Håll ut!! KRAM

Lisa · 2 years ago
Ja! Jag kör också yoga med Adriane nu! Är inne på dag 10 av hennes 30 day yoga challenge och gillar att passen inte är för långa.

Peppe Öhman · 2 years ago
Då parallellyogar vi!

Johanna · 2 years ago
Jag är med på parallellen! har också hittat Adriane, så himla bra! min stela kropp och själ är sååå tacksamma.

Peppe Öhman · 2 years ago
Så SKÖNT efter yogan. Som en helkroppsmassage. Träffade idag en kompis som sa att hennes kropp känns lika avslappnad efter hot yoga som efter att hon gråtit ut ordentligt.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.