Födelsedagskalas deluxe

6 years ago

Hej, här kommer ett bakisinlägg från soffan: Igår firade vi Cissans födelsedag med kvinnoseparatistisk hemmafest. Otroligt bra koncept. För att maxa upplevelsen träffade jag Anne (som för ett halvår sedan flyttat upp till Palo Alto) på Dry Bar i Santa Monica, anlände till Cissan ett par timmar före gästerna och hjälpte till att få allt i ordning, medan vi smuttade på varsitt glas champagne. Sen kom gästerna, vi åt tacos, eclair-tårta, pratade, chips, drack mer champagne och dansade till tidigt 2000-talsmusik. Otroligt kul! När gästerna gått hem stannade Anne och jag kvar, hjälpte till att städa undan, satt och småpratade under filtar vid poolen och sov sedan över. Väldigt bra koncept det också, att få sova utan barn och sen äta frukost med sina kompisar. Har aldrig tidigare sovit över hos mina kompisar så ofta som jag gör i LA. Väldigt mysigt! Vaknade vid halv nio. Magnus plockade upp mig vid elva. På grund av Los Angeles Marathon körde vi i sicksack hem mot Santa Monica. På vägen frågade Maggan mig om jag var sugen på nåt speciellt. Jag sa: en vegetarisk BLT med avokado, Magnus ringde The Courtyard Kitchen, bad dem smälla ihop en och svängde förbi där. Det kändes som en fin kärleksförklaring. Sedan drog resten av familjen på baseballmatch medan jag fick sova en stund. Nu ska jag ta en promenad och bli människa igen.

Jennifer · 6 years ago
Älskar konceptet att sova över med vänner! Ser fram emot en sån helg i Stockholm nu med mina bästa Sverige-vänner. Det som är bra med att man bor utspritt med många av vännerna - det är att man oftast sover över när man träffas, haha.

Peppe Öhman · 6 years ago
Så sant! Så otroligt mysigt att få så mycket tid med vännerna. Inte bara en snabb fika eller middag.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.