Klipp där jag är lycklig

4 years ago

I dag har jag spelat in både Mellan raderna och Magnus och Peppes podcast  (var gulliga och följ oss på Facebook, på Mellan raderna lägger vi upp böckerna vi läst och på Magnus och Peppes podcast lägger vi ut länkarna som vi hänvisar till i podden) samt gästat Poddcentralens podd (länkar när den kommer ut) och är så fruktansvärt trött på mina egna ord och åsikter. Är liksom tom på content, som man säger i influencervärlden. Hursom, rekommenderar kommentarerna under förra inlägget. Bra läsning.
Började på ett inlägg om socker (Hej Hej Vardag Louise och Hanna skrev bra om det), men kom liksom inte iland. Det får vänta tills imorgon. Sprang en sväng, det var solnedgång och så vackert nere vid havet att mitt hjärta nästan brast. Nu är jag vrålhungrig. Avslutar in klipp där jag är väldigt lycklig.
 

via GIPHY

Frusnygg · 4 years ago
Stämmer det att du vill utckeckla dig och förnya? Att det här med tom på content har med det att göra? Lätt ju att få lite utvecklingskramp. Min önskan som läsare och följare är ännu mer och ännu djupare om det du är bäst på. För mig får du gärna rota i dina gamla grejer om skriva med nya ord. Kanske om samma saker men med span på idag. Du är bäst enligt mig på att sprida viktig kunskap om feminism på ett naturligt och skönt sätt,

Peppe Öhman · 4 years ago
Tack, det kan ligga något i det. Just igår var jag helt slut efter att ha producerat tre timmar av intensiva analyser om mig själv om omvärlden, men på det stora hela vill jag väl bli lite bättre på allt jag gör. Uppskattar mycket det du skriver att jag är inne på rätt bana. Feminism är det jag faktiskt skriver allra helst om.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.