Fler följare på insta

3 years ago

Och här är Magnus och Peppes podcast. Eller som Magnus uttryckte det:
“När folk lurar systemet, är det då systemet det är fel på? Som killen som skapade Englands hetaste restaurang, förutom att den aldrig existerade och alt var ett skämt. Vad bevisade han egentligen? Bevisade han att kundrecensioner på TripAdviser är korrupta? Eller hon som köpte följare, likes och kommentarer till sitt Instakonto och påstod sig vara en influencer och började sälja annonser till företag? Satte hon fingret på det faktum att företag inte vet vad de betalar för? Eller är båda dessa helt vanliga lurendrejare som bara satt fingret på att det finns lurendrejare överallt?
Och så ger vi veckans Trump och veckans runkare – Den här veckan är de dessutom olika personer!”

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.