Det här året alltså

5 years ago

Tycker ni att jag är töntig om jag citerar min man Magnus instagram? Tycker nämligen att han skrev så fint om året som gått och året som komma skall:
maggiesohman: Det här året alltså. Så många skratt och så mycket gråt. Jag har vunnit en utmärkelse och förlorat en jag älskar. Jag har fått se min dotter ta sina första stapplande steg och bevittnat en historisk marsch för en bättre framtid. Jag har lärt känna människor som går i främsta ledet för vår allas skull – för min skull. Inte för att de vill utan för att de är den sortens människor som fattar de svåra besluten med sig själva i pant. Jag har lärt känna människor som är så kärleksfulla, inkluderande och varma så att all världens mörker tycks försvinna när man ses igen. Man kan inte vara allt, alltid, för alla. Det svåra är inte att vara snäll när man är glad. Det är när jag är nere som jag sätts på prov.
Om jag får ge er ett litet tips för 2018: Lita på äventyret 2018! Var öppna och beredda. Bortförklara inte det magiska som händer er med rationella förklaringar. Och ibland är smärta en lektion i att känna.
.
Jag är tacksam för allt 2017 lärt mig och bjudit på. Jag ser fram emot 2018. Vad som helst kan hända … Vem kunde t ex ha trott att jag skulle rulla in i den i en cabbad beemer?
.
Gott nytt år alla magiska människor där ute! ❤️”
Han heter MaggieSOhman på instagram ifall nån blir inspirerad att följa.
 

Emzi · 5 years ago
Så fint skrivet! Fina Magnus! Gott Nytt År åt er allihopa!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.