Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
We got him! | October 31, 2017 | The Way We Play

We got him!

5 years ago

Otroligt nöjd att jag i avsnittet som spelades in på måndag förmiddag spådde att Netflix inte skulle förnya House of Cards. Eller som Magnus skulle ha sagt det:
“I en nästan naturskön serie av fallande dominobrickor har vi bevittnat otrevliga män då de blottats för sin maktvidrighet. Var sig de har ertappats som våldtäktsmän, med sexuella trakasserier eller i ryskt samröre med syfte att konspirera mot den egna demokratin, så är dessa män nu inte längre skyddade av sina fina fasader. Det finns egentligen bara en man som tycks står lika oberörd som en kackerlacka i ett kärnvapenkrig – Donald Trump.
I dessa dominotider tittar vi också på rönet om att kunder betalar olika priser för samma produkt beroende på hur köpstarka de bedöms vara. Frågan är om våra fejkade liv på Instagram är inkluderade i dessa ekvationer. Kan bli dyrt då. Och hur är det egentligen med Teslas bilar? Är de verkligen så miljövänliga som man skulle kunna tro? Att tillverka deras batterier må vara fruktbart men är tydligen ingen grön sak.”

Lina · 5 years ago
Bra avsnitt!! Tycker ni är bra. Ps. Grattis till senaste bokdealen. Roligt med nya spännande projekt!

Peppe Öhman · 5 years ago
Tack! Vad glad jag blir! PUSS

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.