Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Bröstsmultron | October 30, 2017 | The Way We Play

Bröstsmultron

5 years ago

Lägger ut denna lite sent, men ni som prenumererar har ju fått denna information redan i fredags: Eller som Magnus uttryckte det: “Samtidigt som Aftonbladet, i sviten av #metoo-uppropet, vred sig i sin publiceringsvånda som till slut resulterade i en omfattande artikel om vädret, misslyckas Alexander Bards skägg med att filtrera bort medeltidens andedräkt från hans twitterkonto. Varför han twittrar om detta på engelska, då mottagaren tydligt är mediasverige, förstår ingen men vi tolkar det som ytterligare ett symptom på hans storhetsvansinne och desillusionerade uppfattning om sina åsikters betydelse för debatten.
Ellen de Generes gratulerade Katy Perry på födelsedagen genom att publicera en bild där hon ogenerat ögonslukar fröken Perrys bröst. “Sexsim” skriker männen som just lärt sig att de inte får bete sig så i hissar och på personalfester.
Världen må ständigt bli bättre men helsike vilken tid det tar. Välkomna till Magnus och Peppes fredagspodd.

Liljan · 5 years ago
Hmm, en sida av Ellen-gate ni inte tog upp var det att hon är lesbisk. För mej håller det inte att jämföra hennes stirr på bröst med Peppe ditt stirr på en urringning (eller ja, jag vet ju inte om du är bi nånstans undet ytan!), eftersom hon de facto sexuellt är attraherad av kvinnor. Men för övrigt håller jag med om att hennes agerande inte höll måttet och hon kunde låtit bli detta kvinnosexualiserande skämt.

Peppe Öhman · 5 years ago
Bra poäng! Medan vi pratade funderade jag jättemycket på om jag skulle dra in det argumentet. Tänkte att hennes sexualitet är hennes sak, men som du säger spelar det ju en roll i det här fallet. Tänker så här i efterhand att vi borde ha talat mer om vem som har makten eller om de kanske är lika mäktiga.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.